Novosti

OC Jahorina uređivanje staza

Jahorina 365 fest i promocija ljetnih sadržaja na Jahorini

Ove godine po prvi put u sklopu kvalitetne zimske ponude, OC Jahorina preduzima i značajne aktivnosti na promociji ljetnih sadržaja. Jahorina 365 fest je projekat sa ciljem omasovljavanja turističkih posjeta tokom ljetnih mjeseci, a biće održan u periodu od 29. juna do 1. jula.

Festival će tokom tri dana trajanja, predstavljati spoj interesantnih zabavnih i sportskih aktivnosti – koncerata na otvorenom, dnevnih DJ žurki, biciklističkih trka i takmičenja, do trka u štiklama i još mnogo sadržaja.

Panoramska vožnja šestosjedom će biti omogućena za sve posjetioce tokom čitave ljetne sezone, a turistima biće na raspolaganju i organizovane ture šetnje po Jahorini, vožnja biciklima, iznajmljivanje ATV Quadova, spuštanje tjubing stazom.

Iz rukovodstva OC Jahorina najavljuju i brojne pripreme sporstkih klubova i škola, organizovanje inostranih kongresnih manifestacija i seminara, a biće i domaćini brojnim promocijama.

Na Jahorini su u toku i radovi za narednu zimsku sezonu, a ona uključuje polaganje cijevi za sistem vještačkog osnježavanja, i do sad je položeno preko 600 metara.

Predstavnici OC Jahorina su prošle nedjelje na 51. Međunarodnom ski-kongresu koji je održan u Grčkoj, a na kojem je učestvovalo 1.100 predstavnika iz različitih zemalja svijeta, predstavili ovu atraktivnu destinaciju u najboljem svjetlu i stekli uslove za prijavljivanje na konkurs u cilju dovođenja Evropa kupa na Jahorinu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *