Vila Idila

Jahorina, Bosnia and Herzegovina
Iznajmljivanje - Vile

Vila “Idila” nalazi se na idealnom položaju za skijaše u naselju Balvanište, 150 metara od ski staze Poljice. Moguće je sa skijama sa vrata vikendice za par minuta stići na ski stazu “Poljice”, a krug se zatvara povratkom od hotela “Šatora” do vikendice. Nije potrebno nikakvo pješačenje niti nošenje vaše ski opreme na leđima!

Vila se sastoji od šest apartmana od kojih su 4 kapaciteta 4+2 ležaja, a dva apartmana su kapaciteta 6+2 ležaja. Pored apartmana u vili se nalaze i tri dvokrevetne sobe sa kupatilima.
Svaki apartman sastoji se od 2 sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom. Od ostalih sadržaja tu su: plazma TV, bežični internet, DVD i Total TV. Sobe su opremljene francuskim ležajima i novim namještajem. U prostranom dnevnom boravku nalazi se dvosjed i trosjed tako da se mogu koristiti i ta dva pomoćna ležaja, a tu je i kamin za vaše romantične trenutke.

Vila “Idila” ima svoju skijašnicu, vlastiti parking, obezbedjen ski rental I ski skolu. Grijanje je centralno (automatizovano).

U okviru vile nalazi se konoba,opremljena u etno stilu,koja nudi veliki broj domaćih jela i pića,kao i mogućnost spremanja domaceg sača. U konobi se moguce pretplatiti na korištenje polupansiona.

Detaljnije

  • Kapacitet: 14 kreveta
  • Dodatne pogodnosti: Uključeni ski škola i ski rental

Cijena po dogovoru

Za sva pitanja u vezi cijene i rezervacija pozovite nas ili kontaktirajte putem email adrese

Lokacija

Agent Vesko Savić

Ski Jahorina logo
  • Telefon : +387 65 527 587
  • WhatsApp : +387 65 527 587


Detaljnije

Kontakt

Loading...

Sličan smještaj