Novosti

Ski Jahorina promo

Ski Jahorina smještaj, ski rental i ski škola

Na rekonstruisanoj web stranici Ski Jahorina.com možete pronaći kvalitetnu i široku ponudu smještaja u kategorijama: Hoteli, Apartmani, Vikendice, Vile i Pansioni.

 

Naši gosti će imati nezaboravan boravak u smještajnim kapacitetima koji su prezentovani na ovoj stranici, uz izuzetne popuste i specijalne cijene ski rentala i ski škole.

 

Ski škola “Savić” sa licenciranim instruktorima skijanja omogućiće sigurne korake za sve one koji žele da ovladaju tehnikama skijanja, bordanja uz povoljne cijene.

 

Ski rental nudi bogat izbor ski opreme i skija sa asortimanom koji se svake godine unapređuje uz povoljne cijene rentanja opreme.

 

U sklopu našeg sajta možete posjetiti i Ski Jahorina.live koji nudi uživo praćenje stanja na Jahorini i vremenskih prilika uz pomoć kvalitetnih kamera visoke rezolucije. Takođe, u okviru naše postojeće stranice možete pronaći karticu Web kamere i pratiti aktuelna dešavanja.

 

Možete preuzeti i naše android aplikacije koje su jednostavne za upotrebu kako bi imali kvalitetan prikaz i na mobilnim uređajima.

Ski Jahorina aplikacija

Ski Jahorina Web Cam aplikacija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *