Novosti

Otvaranje sezone OC Jahorina

Spektakularan program na otvaranju ski sezone

Olimpijski centar “Jahorina” predstavio je danas zabavni program planiran za svečano otvaranje nove skijaške sezone, zajedno sa hotelima Lavina i Termag te partnerima Peggy i EYOF.

U četvrtak, 14. decembra, prvog dana otvaranja, posjetioce olimpijske planine obradovaće spektakularni nastup Dženana Lončarevića. Ulaz na koncert je besplatan, a biće održan ispred hotela Bistrica.

Prijepodnevni sati drugog dana otvaranja rezervisani su za EYOF challenge trke, dok će u večernjim satima biti organizovane zabave na nekoliko lokacija u olimpijskom centru, od kojih treba posebno izdvajiti hotel Lavina i DJ zabavu kod Peggy-ija u petak od 13.00 časova. U subotu, trećeg dana otvaranja predstojece ski sezone sve goste očekuje Total TV party uz DJ Nixon-a na platou Poljice, a specijano iznenađenje biće i nastup Miroslava Ilića, ispred hotela Bistrica.

“Sa nestrpljenjem iščekujemo sve posjetioce u novoj sezoni, s obzirom na to da je kompletna usluga skijališta podignuta na viši nivo. Imamo više od 20 kilometara novouređenih alpskih staza sa signalizacijom i djelimicno osposobljen sistem za vještačko osnježavanje koji garantuje skijanje tokom 130 dana. Spremne su nove žičare i novi prilazi skijalištu, a sve to mora biti obilježeno velikim proslavama i koncertima – jer zaista imamo šta da slavimo”, naglasio je direktor OC “Jahorina”, Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je podsjetio da će pored koncerata u predsezoni i tokom otvaranja, sve posjetioce Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović, besplatnim koncertom ispred hotela Bistrice, dok na proljeće svi sa ushićenjem očekuju prvi EXIT festival na snijegu, predviđen za mart 2018. godine.

Pored višednevne zabave, Olimpijski centar “Jahorina” predstavio je i brojne turističke pakete, kao i specijalne popuste za otvaranje nove 2017/2018 ski sezone, poput 3 noćenja u hotelu Bistrica i trodnevni ski pass po cijeni od 99 eura, kao i popust od 70 odsto na sve vrste ski pass-ova tokom trajanja Openinga. Novina za ovu sezonu je i ta da se tokom trajanja Expo zim-a mogu kupiti sve ski karte sa popustom od 10 odsto u Beogradu, kao i u hotelu Bistrica.

OC “Jahorina” sa zadovoljstvom ide u susret predstojećoj ski sezoni koja će posjetiocima ponuditi totalno drugačiji nivo uživanja kako u omiljenom zimskom sportu, tako i u brojnim zabavnim sadržaji /ma. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, dok su pri kraju realizacije i brojni infrastrukturni radovi, poput uređenja i prosjecanja novih skijaških staza i veznih puteva po FIS standardima, izgradnja akumulacionog jezera koje će se koristiti i u ljetnjoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, izgradnja vjetroustava na vrhu planine, koji će se osim smanjivanja jačine vjetra na vrhu planine koristiti i kao orijentiri i putokazi za skijaše.

Izvor: Palelive.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *